De administratieve diensten van Euro-Desk

Voor particulieren en bedrijven in het mkb is Euro-Desk in Alkmaar de betrouwbare partner. U kunt bij ons terecht voor verschillende financiële diensten:


- Samenstellen jaarrekening
- Managementrapportages
- Detachering
- Fiscaal advies
- Loonadministratie
- Belastingaangifte
- Administratieve verwerking
- Complete boekhouding


Direct meer weten? Bel 072 - 511 69 31 of stuur een bericht.

Neem contact met ons op

Samenstellen jaarrekening

Hoe heeft uw onderneming het afgelopen jaar gepresteerd? Dat vindt u terug in de jaarrekening. Deze geeft inzicht in de financiële situatie en bovendien vindt u hierin alle cijfers voor de belastingaangifte op één plek.


Als zzp’er met een eenmanszaak bent u niet verplicht om de jaarrekening te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Maar een jaaroverzicht is wel handig en biedt elke ondernemer de informatie die nodig is voor bijvoorbeeld een financieringsaanvraag.

Managementrapportages

Door de juiste gegevens uit uw administratie te halen, kunnen wij op maat gemaakte rapportages maken. Op basis van welke gegevens wilt u een rapportage ontvangen over uw bedrijf: wilt u een liquiditeitsbegroting zien, of een begroting voor het komende boekjaar?

In een managementrapportage kunt u ook vergelijkingen maken tussen de periodecijfers van uw huidige boekhouding en die van het voorgaande jaar.

Detachering

Wij beschikken over voldoende expertise om uw boekhouding (tijdelijk) over te nemen, efficiënter te maken of om achterstanden weg te werken.

Als u opeens tegen problemen in uw boekhouding aanloopt, bijvoorbeeld door onverwachte drukte, kunnen wij uw administratie snel weer op de rit krijgen.

Wij komen hiervoor graag bij u op kantoor.

Fiscaal advies

Van een gecertificeerd belastingconsulent als Euro-Desk krijgt u advies dat up-to-date is met de recente wet- en regelgeving. Daarbij beschikken wij over een groot netwerk om op elke vraag het juiste antwoord te kunnen vinden, mochten wij u zelf niet direct verder kunnen helpen.

Euro-Desk is en blijft erop gericht om uw boekhouding zoveel mogelijk fiscaal vriendelijk te verzorgen. Zo kunt u erop vertrouwen dat u geen fiscaal voordeel misloopt.

Loonadministratie

Als u personeel in dienst neemt, bent u wettelijk verplicht tot het voeren van een loonadministratie. Daar komen nogal wat regels, wetten en voorschriften bij kijken.

Euro-Desk verzorgt het complete pakket. Dat betekent dat wij zorgen voor de loonstroken, jaaropgaven, aangifte loonheffing en de oplevering van de loonjournaalpost voor uw boekhouding, op basis van de door u aangeleverde informatie.

Belastingaangifte

Met onze fiscale kennis is Euro-Desk in staat om alle soorten belastingaangiften te verzorgen, zoals omzetbelasting, inkomstenbelasting, loonheffing, vennootschapsbelasting en de dividendbelasting.

Euro-Desk doet belastingaangifte voor bedrijven en particulieren. Heeft u het afgelopen jaar een huis verkocht of bent u getrouwd? Dan is het mogelijk dat uw aangifte ingewikkelder is geworden. Wij adviseren u hierover graag.

Administratieve verwerking

Het invoeren van kas en bankmutaties, de in- en verkoopfacturen, debiteurenbeheer of algehele controle van uw administratie.


Euro-Desk kan voor de kwartaal- of jaarafwikkeling samen met u werken aan uw financiële administratie, of u de handvatten bieden zodat u dit zelf kunt doen.

Complete boekhouding

Wij weten dat boekhouden niet voor iedereen is weggelegd. Ieder zijn vak, en dit is dat van ons. Van begin tot eind kunnen wij uw volledige administratie verzorgen.


U kunt hierbij denken aan dagelijkse mutaties, het periodiek digitaal inlezen van bankmutaties, verkopen en inkopen, tot en met het opstellen van de jaarrekening en alle aangiften zoals de omzetbelasting, inkomstenbelasting, loonheffing of vennootschapsbelasting.

Duidelijke afspraken

In een vrijblijvend eerste gesprek zullen wij de mogelijkheden en tarieven van onze dienstverlening bespreken. De kosten zijn afhankelijk van de complexiteit en het soort werk:

- Invoerwerkzaamheden
- Controle en advies
- Fiscale aangifte en jaarrekeningen
- Boekhoudkundige werkzaamheden


Om vervelende verrassingen te voorkomen, maken we vooraf goede en duidelijke afspraken. Euro-Desk werkt op basis van een uurtarief of een vast tarief. In beide gevallen wordt er maandelijks gefactureerd. Onze dienstverlening wordt uitgevoerd onder de algemene voorwaarden van het Register Belastingadviseurs.

Download de algemene voorwaarden.

Euro-Desk Administraties en Fiscale Zaken
Herman Heijermansstraat 58 
1822 LB Alkmaar 

KVK: 37101028

Bel ons: 072 - 511 69 31 of 06-55334820

Mail ons: info@euro-desk.nl

Privacy Policy