Register Belastingconsulent
Johan de Jong

Het gezicht achter Euro-Desk is Johan de Jong, Register Belastingconsulent. Voor hij zijn eigen bedrijf begon, was hij al jaren in loondienst. Hij heeft hierbij veel ervaring opgedaan, is altijd op zoek naar verbeteringen en blijft zichzelf ontwikkelen zodat zijn financiële en fiscale kennis altijd compleet en actueel is. Een 9-tot-5-mentaliteit is hem onbekend; hij houdt van duidelijkheid en  bezit een no-nonsense mentaliteit.

Duurzame samenwerking

Euro-Desk is gevestigd in Alkmaar en sinds 2002 actief als financiële dienstverlener voor particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Eigenaar en oprichter Johan de Jong is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB). Dit is een kwaliteitskeurmerk voor belastingadviseurs. Bovendien beschikt De Jong over een uitgebreid zakelijk netwerk om ook die vragen te kunnen beantwoorden waar hij u zelf niet direct verder mee kan helpen.

Hij hecht waarde aan een goede zakenrelatie en ziet zijn klanten niet als nummers. Samenwerken aan een duurzame relatie is voor De Jong essentieel. Hij zorgt er daarom voor dat hij goed bereikbaar is per mail en telefoon, en dat hij ook op ingewikkelde vragen een duidelijk en eenduidig antwoord kan geven.

Johan de Jong streeft ernaar om uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Als klant van Euro-Desk kunt u van De Jong verwachten dat hij zijn kennis en expertise inzet om ervoor te zorgen dat uw administratie verzorgd en compleet is, en dat door zijn diensten hun belastingaangifte zo voordelig mogelijk uitvalt. 

Johan de Jong is ook te vinden op LinkedIn.